2308 00 40 Żołędzie i kasztany, i wytłoczyny lub wysłodki z owoców, do karmienia zwierząt, nawet w postaci granulek (z wył. wysłodków z winogron)
Kod CN 2308 00 40 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.30.0 - Materiały i odpady roślinne, pozostałości i produkty uboczne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7204 41 99 - Ażury z okrawania i tłoczenia, z żeliwa lub stali (z wył. wyrobów w wiązkach, z żeliwa, ze stali stopowej lub z ocynowanego żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 7201 10 - Surówka niestopowa, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach, o zawartości fosforu <= 0,5% masy
-
Kod CN: 6006 44 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z włókien sztucznych, zadrukowane (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 4302 30 10 - „Dropiate” skóry futerkowe, garbowane lub wykończone
-
Kod CN: 0401 50 39 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 21% masy, ale <= 45 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
-
Kod CN: 2921 45 00 - 1-Naftyloamina (α-naftyloamina), 2-naftyloamina (β-naftyloamina) i ich pochodne; ich sole
-
Kod CN: 2521 00 00 - Topnik wapniowy; wapień i pozostały kamień wapienny, w rodzaju stosowanych do produkcji wapna lub cementu
-
Kod CN: 0210 12 19 - Boczek i jego kawałki ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 4602 - Wyroby koszykarskie, wyroby wikliniarskie i pozostałe wyroby z materiałów do wyplatania lub wykonane z materiałów objętych pozycją 4601 i wyroby z luffy (z wył. pokryć ściennych objętych pozycją 4814, sznurów, powrozów i kabli, części obuwia lub nakryć głowy, pojazdów lub nadwozi pojazdów, wyplatanych, wyrobów objętych działem 94, np. meble, oprawy oświetleniowych)
-
Kod CN: 0304 56 30 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza błękitnego (Prionace glauca), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)