2529 21 00 Fluoryt zawierający <= 97% masy fluorku wapnia
Kod CN 2529 21 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 08.91.19.0 - Pozostałe minerały chemiczne i do produkcji nawozów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6305 32 19 - Opakowania zbiorcze, pośrednie, giętkie, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z taśmy polietylenowej lub polipropylenowej, lub podobnej (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 5515 21 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, zadrukowane
-
Kod CN: 3906 90 50 - Produkt polimeryzacji kwasu akrylowego z metakrylanem alkilowym i małymi ilościami innych monomerów, do zastosowania jako zagęszczacz do produkcji mas do druku na tekstyliach
-
Kod CN: 2005 20 80 - Ziemniaki przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. ziemniaków w postaci mąki, mączki lub płatków, w postaci cienkich plasterków, smażonych lub pieczonych, nawet solonych lub z przyprawami, w hermetycznych opakowaniach, nadających się do bezpośredniego spożycia)
-
Kod CN: 7411 10 10 - Rury i przewody rurowe, z miedzi rafinowanej, proste
-
Kod CN: 2204 21 08 - Wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości <= 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości <= 2 l (z wył. win musujących), wina ze szczepu bez ChNP i ChOG
-
Kod CN: 4407 93 99 - Drewno z klonu "Acer spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 1214 90 10 - Buraki pastewne, brukiew i pozostałe korzenie pastewne
-
Kod CN: 8108 20 00 - Tytan nieobrobiony plastycznie; proszki tytanu
-
Kod CN: DZIAŁ 22 - NAPOJE BEZALKOHOLOWE, ALKOHOLOWE I OCET