2701 Węgiel; brykiety, brykietki i podobne paliwa stałe wytwarzane z węgla
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6303 99 10 - Firanki, zasłony (włącznie z draperiami) i wewnętrzne rolety, lambrekiny okienne lub łóżkowe, z włóknin (z wył. Z bawełny i z włókien syntetycznych i markiz)
-
Kod CN: 5209 29 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 200 g/m², bielone (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, i o splocie płóciennym)
-
Kod CN: 7222 20 29 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy >= 25 mm, ale < 80 mm, zawierające < 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 7228 50 40 - Sztaby i pręty, ze stali zawierającej >= 0,9%, ale =< 1,15% masy węgla, >= 0,5%, ale =< 2% masy chromu i, jeżeli występuje, <= 0,5% molibdenu, tylko gięte na zimno lub wykończone na zimno (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 2106 10 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe
-
Kod CN: 0908 31 00 - Kardamony, nierozgniatane ani niemielone
-
Kod CN: 7219 35 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości < 0,5 mm, zawierające < 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 0210 19 30 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 8535 - Urządzenia elektryczne do przełączania lub zabezpieczania obwodów elektrycznych, lub służąca do wykonywania połączeń elektrycznych w obwodach elektrycznych lub do tych obwodów np. przełączniki, bezpieczniki, odgromniki, ograniczniki napięcia, tłumiki przepięciowe, wtyki i inne złącza, skrzynki przyłączowe, do napięć > 1000 V (z wył. pulpitów sterowniczych, szaf, paneli itp., objętych pozycją 8537)
-
Kod CN: 0304 32 00 - Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone