3505 10 10 Dekstryny
Kod CN 3505 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.62.11.0 - Skrobie; inulina; gluten pszenny; dekstryny i pozostałe skrobie modyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1602 50 95 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej (z wył. wołowiny peklowanej w opakowaniach hermetycznych, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 3502 90 - Albuminy, albuminiany i pozostałe pochodne albumin (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki], i organicznych i nieorganicznych związków rtęci, nawet zdefiniowanych chemicznie)
-
Kod CN: 8460 22 00 - Szlifierki bezkłowe do obróbki wykańczającej powierzchnię metali, sterowane numerycznie (z wył. obrabiarek do obróbki wykańczającej uzębień)
-
Kod CN: 8536 69 90 - Wtyki i gniazda wtykowe, do napięć <= 1 000 V (z wył. tych do przewodów koncentrycznych "współosiowych" i do obwodów drukowanych)
-
Kod CN: 6005 42 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien sztucznych, barwione (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 3904 50 10 - Kopolimer chlorku winylidenu z akrylonitrylem, w postaci spienionych kulek o średnicy >= 4 mikrometrów, ale <= 20 mikrometrów
-
Kod CN: 5403 32 00 - Nitka pojedyncza z włókna wiskozowego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, o skręcie > 120 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
-
Kod CN: 3504 00 10 - Koncentraty białka mleka, zawierające, w przeliczeniu na suchą substancję > 85% masy białek
-
Kod CN: 9013 80 90 - Szkła powiększające, urządzenia do określenia liczby nitek, stereoskopy, kalejdoskopy i pozostałe optyczne urządzenia i przyrządy, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 90
-
Kod CN: 0401 10 90 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu <= 1 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)