3808 94 10 Środki odkażające, na bazie czwartorzędowych soli amoniowych, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
Kod CN 3808 94 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4810 92 10 - Papier i tektura wielowarstwowe, każda warstwa bielona, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym rozmiarze (z wył. w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych i papieru i tektury siarczanowych)
-
Kod CN: 7212 50 30 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte chromem lub niklem
-
Kod CN: 4504 10 99 - Bloki, płyty, arkusze i pasy; płytki o dowolnym kształcie; lite cylindry, włącznie z krążkami, z korka aglomerowanego, bez substancji wiążącej (z wył. korków i zatyczek)
-
Kod CN: 6405 20 - Obuwie o cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 3904 69 20 - Elastomer fluorowy FKM, w formach podstawowych
-
Kod CN: 7208 53 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 3 mm, ale < 4,75 mm, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 8507 90 - Płyty, separatory i pozostałe części akumulatorów elektrycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2007 99 35 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z malin, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 2402 20 90 - Papierosy zawierające tytoń (z wyjątkiem zawierających goździki)
-
Kod CN: 1605 30 10 - Mięso z homara, poddane obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów