20.20.14.0 Środki odkażające
Kod PKWiU 20.20.14.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 3808 94 10 - Środki odkażające, na bazie czwartorzędowych soli amoniowych, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
-
Kod CN: 3808 94 20 - Środki odkażające, na bazie związków fluorowcowanych, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
-
Kod CN: 3808 94 90 - Środki odkażające, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. produktów na bazie czwartorzędowych soli amoniowych, i na bazie związków fluorowcowanych, oraz towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 43.29 - POZOSTAŁE ROBOTY ZWIĄZANE Z WYKONYWANIEM INSTALACJI
-
Kod PKWiU: 10.39.12 - Warzywa zakonserwowane tymczasowo
-
Kod PKWiU: 15.12.13 - Paski i bransoletki do zegarków oraz ich części, niemetalowe
-
Kod PKWiU: 11.05.20 - Pozostałości i odpady browarne i gorzelniane
-
Kod PKWiU: 17.12.34.0 - Papier z makulatury na warstwę pofalowaną i pozostały papier na warstwę pofalowaną
-
Kod PKWiU: 59.20.2 - USŁUGI ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ PROGRAMÓW RADIOFONICZNYCH; ORYGINAŁY NAGRANYCH PROGRAMÓW RADIOWYCH
-
Kod PKWiU: 70.22.11 - Usługi doradztwa związane z zarządzaniem strategicznym
-
Kod PKWiU: 59.20.36.0 - Usługi przesyłania strumieni audio przez Internet
-
Kod PKWiU: 28.30.84.0 - Inkubatory i wylęgarnie drobiu
-
Kod PKWiU: 10.13.15 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi