4005 10 00 Mieszanki kauczukowe (gumowe), niewulkanizowane, napełnione sadzą lub krzemionką, w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach
Kod CN 4005 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 22.19.20.0 - Kauczuk niewulkanizowany i wyroby z niego; guma (z wyłączeniem ebonitu), w formie nici, sznurka, płyt, arkuszy, taśm, prętów i profili
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 30 31 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9%)
-
Kod CN: 8473 50 - Części i akcesoria w równym stopniu odpowiednie do stosowania z maszynami i urządzeniami objętymi dwiema lub więcej pozycjami od 8470 do 8472, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8421 23 00 - Filtry do oleju lub paliwa do silników spalinowych
-
Kod CN: 5308 90 19 - Przędza z ramii o masie liniowej < 277,8 decyteksa "o numerze metrycznym > 36"
-
Kod CN: 8413 70 75 - Pompy odśrodkowe, o przepływie promieniowym, o średnicy wylotu > 15 mm, wielostopniowe (z wył. pomp objętych podpozycją 8413 11 i 8413 19 i pomp głębinowych)
-
Kod CN: 9508 - Karuzele, huśtawki, strzelnice i pozostałe urządzenia rozrywkowe na wolnym powietrzu; wędrowne cyrki i wędrowne menażerie; wędrowne teatry (z wył. straganów wędrownych do sprzedaży towarów lub dystrybucji towarów jako nagród, automatów do gier uruchamianych monetami lub żetonami, ciągników i innych pojazdów transportowych, włącznie z zwykłymi przyczepami)
-
Kod CN: 1504 - Tłuszcze i oleje i ich frakcje, z ryb lub ze ssaków morskich, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
-
Kod CN: 1209 23 - Nasiona kostrzewy, do siewu
-
Kod CN: 2501 00 31 - Sól do przeróbki chemicznej [oddzielenie Na od Cl] do produkcji pozostałych produktów
-
Kod CN: 1602 50 10 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, włącz. mieszanki poddanego obróbce cieplnej mięsa lub podrobów z niepoddanymi obróbce cieplnej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))