4302 19 75 Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, z jagniąt, takich jak: astrachańskie, szerokoogonowe, karakuły, perskie i podobne, indyjskie, chińskie, mongolskie lub tybetańskie, całe, niepołączone
Kod CN 4302 19 75 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 15.11.10.0 - SKÓRY FUTERKOWE WYPRAWIONE I GARBOWANE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0301 91 10 - Pstrąg "Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster", żywy
-
Kod CN: 2809 10 00 - Pentatlenek difosforu
-
Kod CN: 4102 10 90 - Skóry owcze, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 0207 55 71 - Tusze gęsie (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 6304 19 - Narzuty z dowolnego materiału włókienniczego (z wył. dzianych, bielizny pościelowej, kołder i narzut pikowanych)
-
Kod CN: 0307 11 - Ostrygi, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN: 7606 12 19 - Materiał do zamknięć puszek do napojów i do zawleczek puszek do napojów, o grubości > 0,2 mm, ze stopów aluminium
-
Kod CN: 0202 30 10 - Ćwierci z bydła, bez kości, przednie całe lub pokrojone na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowane” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie pięć kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, zamrożone
-
Kod CN: 6302 10 00 - Bielizna pościelowa dziana
-
Kod CN: 0811 20 11 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, słodzone, o zawartości cukru > 13 % masy, zamrożone