5102 19 40 Cienka sierść z wielbłąda lub jaka, lub kóz angorskich, tybetańskich lub podobnych kóz, niezgrzebna ani nieczesana
Kod CN 5102 19 40 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.49.28.0 - Produkty zwierzęce niejadalne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4407 21 99 - Mahogany "Swietenia spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm (z wył. Struganego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 5514 49 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², zadrukowane (z wył. z włókien odcinkowych poliestrowych)
-
Kod CN: 7003 12 10 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, optycznego, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub posiadające warstwę pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej
-
Kod CN: 0207 14 99 - Podroby jadalne (z wył. wątróbek) ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN: 0304 86 00 - Filety z śledzi (Clupea harengus, Clupea pallasii), zamrożone
-
Kod CN: 1704 - Wyroby cukiernicze niezawierające kakao, włącznie z białą czekoladą
-
Kod CN: 2805 19 90 - Metale alkaliczne (z wył. sodu)
-
Kod CN: 2009 90 39 - Mieszanki soków jabłkowego i gruszkowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2006 00 38 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru > 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, owoców nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
-
Kod CN: 2841 90 85 - Sole tlenowych lub nadtlenowych kwasów metalicznych (z wył. chromianów i dichromianów; nadtlenochromianów, manganinów, manganianów i nadmanganianów, molibdenianów, wolframianów, cynkanów i wanadanów)