5205 46 00 Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien czesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 106,38 decyteksa, ale < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80, ale <= 94, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN 5205 46 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.10.61.0 - Przędza bawełniana, z wyłączeniem bawełnianych nici do szycia
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1503 00 19 - Stearyna smalcowa i oleostearyna (z wył. do zastosowań przemysłowych, emulgowanych lub zmieszanych, lub przygotowanych inaczej)
-
Kod CN: 6103 49 00 - Spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, z materiałów włókienniczych, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub włókien syntetycznych, strojów kąpielowych i slipów)
-
Kod CN: 0306 93 10 - Kraby z gatunku Cancer pagurus, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 4403 49 85 - Drewno tropikalne surowe, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. akacji afrykańskiej, iroko i sapelli, okoumé i sipo; zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp.; drewna ciętego na deski lub belki, itp.; drewna malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 0405 20 30 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu >= 60% ale =< 75% masy
-
Kod CN: 1604 19 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. ryb mielonych oraz łososi, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli i węgorze)
-
Kod CN: 0811 20 31 - Maliny, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN: 5702 42 00 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z materiałów włókienniczych chemicznych, tkane, nieigłowe ani nieflokowane, z okrywą, gotowe (z wył. „Kelemu”, „Schumacksu”, „Karamania” i podobnych ręcznie tkanych dywaników)
-
Kod CN: 0204 - Mięso z owiec lub kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0304 59 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. z filetów, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone