6307 10 30 Ścierki do podłogi, zmywaki, ścierki do kurzu oraz podobne ścierki do czyszczenia, z włóknin
Kod CN 6307 10 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.92.29.0 - Pozostałe gotowe wyroby tekstylne, włączając ścierki do podłogi, naczyń, kurzu i inne ścierki, kamizelki i pasy ratunkowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 19 31 - Filety znane jako „loins” ryb z rodzaju Euthynnus przetworzone i zakonserwowane (z wył. latającego lub paskowanego bonito [Euthynnus Katsuwonus pelamis])
-
Kod CN: 2920 23 00 - Fosforan (III) trimetylu (fosforyn trimetylu) (trimetoksyfosfina)
-
Kod CN: 0712 90 05 - Ziemniaki suszone, nawet cięte w kawałki lub plasterki, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 3401 20 10 - Mydło w postaci płatków, granulek lub proszków
-
Kod CN: 0203 19 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)
-
Kod CN: 3603 00 50 - Spłonki detonujące
-
Kod CN: 0302 33 10 - Latający lub paskowany bonito, świeży lub schłodzony, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
-
Kod CN: 2849 90 50 - Węgliki glinu, chromu, molibdenu, wanadu, tantalu, tytanu, nawet niezdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 2306 49 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion rzepaku lub rzepiku, o wysokiej zawartości kwasu erukowego, o zawartości kwasu erukowego >= 2% masy i o zawartości składników stałych, w których udział glukozynoladów >= 30 mikromoli/g
-
Kod CN: 2208 20 16 - Brandy de Jerez w poj. o obj. 2 litry lub mniejszej