7001 00 10 Stłuczka i inne odpady i złom szklany (z wył. szkła w postaci proszku, granulek lub płatków)
Kod CN 7001 00 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7207 - Półprodukty z żeliwa lub stali niestopowej
-
Kod CN: 0102 29 69 - Krowy o masie > 300 kg (z wył. zwierząt do uboju, jałówek i zwierząt hodowlanych czystorasowego)
-
Kod CN: 2929 - Związki z inną azotową grupą funkcyjną (z wył. związków z aminową grupą funkcyjną; związków aminowych z tlenową grupą funkcyjną; czwartorzędowych soli amoniowych i wodorotlenków; lecytyny i pozostałych fosfoaminolipidów, związków z karboksyamidową grupą funkcyjną; związków z amidową grupą funkcyjną kwasu węglowego; związków z karboksyimidową grupą funkcyjną, z iminową grupą funkcyjną lub związków z nitrylową grupą funkcyjną; diazo-, azo- lub azoksyzwiązków; pochodnych organicznych hydrazyny lub hydroksyloaminy)
-
Kod CN: 2616 90 00 - Rudy i koncentraty metali szlachetnych (z wył. rud i koncentratów srebra)
-
Kod CN: 5205 47 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien nieczesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 83,33 decyteksa, ale < 106,38 decyteksa "o numerze metrycznym > 94, ale <= 120, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 1515 50 99 - Olej sezamowy i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN: 6302 99 10 - Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z lnu (z wył. ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
-
Kod CN: 2921 19 - Monoaminy alifatyczne i ich pochodne; ich sole (z wył. metyloaminy, di- lub trimetyloaminy oraz ich soli)
-
Kod CN: 4202 11 90 - Kufry, walizy, saszetki, i podobne pojemniki, z zewnętrzną powierzchnią ze skóry wyprawionej, skóry wtórnej lub ze skóry lakierowanej (z wył. teczek)
-
Kod CN: 0207 41 20 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone, oskubane, bez krwi i jelit, ale niewypatroszone, z głowami i łapkami, znane jako „kaczki 85 %”