7318 14 91 Wkręty z gwintem o dużym skoku, z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna
Kod CN 7318 14 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.94.11.0 - Śruby, wkręty i pozostałe elementy złączne, z żeliwa lub stali, gwintowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8414 30 89 - Sprężarki, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych, o mocy > 0,4 kW (z wył. sprężarek hermetycznych lub półhermetycznych)
-
Kod CN: 7606 11 99 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości >= 6 mm, z aluminium niestopowego, prostokątne lub kwadratowe (z wył. wyrobów malowanych, lakierowanych lub powleczonych tworzywami sztucznymi)
-
Kod CN: 1701 13 90 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy [patrz uwaga 2 do podpozycji] (z wył. do rafinacji)
-
Kod CN: 7111 00 00 - Metale nieszlachetne, srebro lub złoto, platynowane, nieobrobione inaczej niż do stanu półproduktu
-
Kod CN: 4005 10 00 - Mieszanki kauczukowe (gumowe), niewulkanizowane, napełnione sadzą lub krzemionką, w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach
-
Kod CN: 4101 20 50 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 8 kg przy suszeniu zwykłym, <= 10 kg, jeśli suchosolone
-
Kod CN: 0207 24 90 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek i bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „indyki 73 %” lub inaczej zgłaszanych nieciętych na kawałki (z wył. indyków 80%), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8429 11 00 - Spycharki czołowe i spycharki skośne, gąsienicowe, samobieżne
-
Kod CN: 7407 10 00 - Sztaby, pręty i kształtowniki, z miedzi rafinowanej, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 0402 99 31 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 9,5%, ale <= 45%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)