8408 10 31 Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, do statków morskich objętych pozycjami od 8901 do 8906, holowników objętych podpozycją 8904 00 10 i okrętów wojennych objętych podpozycją 8906 10 00, o mocy >50 kW, ale <= 100 kW
Kod CN 8408 10 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.11.13.0 - Pozostałe silniki spalinowe wewnętrznego spalania, tłokowe, z zapłonem samoczynnym
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0402 91 - Mleko i śmietana, zagęszczone ale niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 8504 22 10 - Transformatory z ciekłym dielektrykiem, o mocy wyjściowej > 650 kVA, ale <= 1600 kVA
-
Kod CN: 9506 70 - Łyżwy i wrotki, włączając buty łyżwiarskie z przymocowanymi łyżwami lub wrotkami
-
Kod CN: 0402 29 91 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg
-
Kod CN: 4403 93 00 - Drewno z buka "Fagus spp.", surowe, , którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego wynosi =>15 cm, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. drewna w postaci podkładów kolejowych; drewna ciętego na deski lub belki, itp.; drewna malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 5602 10 38 - Filc w postaci wyrobów włókienniczych igłowanych, nieimpregnowany, niepowleczony, niepokryty ani nielaminowany, gdzie indziej niesklasyfikowany (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej)
-
Kod CN: 0206 90 10 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, do produkcji wyrobów farmaceutycznych, zamrożone
-
Kod CN: 5702 99 00 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z materiałów roślinnych tekstylnych lub grubej sierści zwierzęcej, tkane, nieigłowe ani nieflokowane, bez okrywy, gotowe (z wył. „Kelemu”, „Schumacksu”, „Karamania” i podobnych ręcznie tkanych dywaników, i pokryć podłogowych z włókna kokosowego)
-
Kod CN: 2004 90 30 - Kapusta kwaszona, kapary i oliwki, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone
-
Kod CN: 2008 99 99 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku ani alkoholu, ani cukru (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, śliwek, kukurydzy, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin)