8504 22 10 Transformatory z ciekłym dielektrykiem, o mocy wyjściowej > 650 kVA, ale <= 1600 kVA
Kod CN 8504 22 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.11.41.0 - Transformatory z ciekłym dielektrykiem
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9208 10 00 - Pozytywki
-
Kod CN: 1103 11 10 - Kasze i mączki z pszenicy durum
-
Kod CN: 9303 20 - Strzelby i karabinki sportowe, myśliwskie lub przeznaczone do strzelania do celu, włączając broń mającą przynajmniej jedną lufę gładką (z wył. broni palnej ładowanej przez lufę i karabinów sprężynowych i pneumatycznych)
-
Kod CN: 8426 91 10 - Hydrauliczne urządzenia dźwigowe przeznaczone do załadunku i rozładunku pojazdu
-
Kod CN: 4804 31 58 - Papier i tektura siarczanowe, niebielone, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o masie <= 150 g/m², w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody (z wył. papieru siarczanowego izolacyjnego do zastosowań elektrotechnicznych, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 2825 - Hydrazyna i hydroksyloamina i ich sole nieorganiczne; zasady nieorganiczne; tlenki, wodorotlenki i nadtlenki metali, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8716 40 00 - Przyczepy i naczepy, nieprzeznaczone do jazdy po szynach (z wył. do transportu towarów oraz kempingowych mieszkalnych lub turystycznych)
-
Kod CN: 1901 90 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, mleka kwaśnego, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. dla niemowląt, pakowanych do sprzedaży detalicznej, i mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905)
-
Kod CN: 6115 96 - Pończochy pełnej długości lub do kolan, skarpety i pozostałe wyroby pończosznicze, włącznie z obuwiem bez nakładanych podeszew, z włókien syntetycznych, dziane (z wył. Wyrobów pończoszniczych o stopniowanym ucisku, rajstop i trykotów, damskich wyrobów pończoszniczych pełnej długości lub do kolan, o masie liniowej nitki pojedynczej < 67 decyteksów i wyrobów dla niemowląt)
-
Kod CN: 0502 90 00 - Sierść borsuka i pozostała sierść do wyrobu szczotek i pędzli i odpadki takiej szczeciny lub sierści