8432 29 30 Brony rolnicze, ogrodnicze lub leśne (z wył. bron talerzowych)
Kod CN 8432 29 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.30.32.0 - Brony, spulchniarki, kultywatory, brony-chwastowniki i glebogryzarki
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1704 90 75 - Toffi, karmelki i podobne cukierki
-
Kod CN: 0806 20 - Winogrona suszone
-
Kod CN: 4806 30 00 - Kalki kreślarskie w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 9018 49 10 - Świdry, wiertła, tarczki i szczoteczki do stosowania w wiertarkach dentystycznych
-
Kod CN: 4407 19 20 - Drewno iglaste, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane (z wył. drewna sosnowego z gatunku "Pinus spp.”, drewna z jodły (Abies spp.) i świerku (Picea spp.) i łączonego stykowo)
-
Kod CN: 1212 91 20 - Burak cukrowy, suszony, nawet mielony
-
Kod CN: 1905 90 70 - Owocowa tartaletka, jagodzianki, panettone, bezy, Kerststol, croissanty i inne wyroby piekarnicze zawierające >=5 % masy sacharozy, cukru inwertowanego lub izoglukozy (z wył. chleba chrupkiego, piernika z dodatkiem imbiru i podobnych, słodkich herbatników, gofrów i wafli, sucharków )
-
Kod CN: 8007 00 80 - Artykuły z cyny, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2103 90 30 - Gorzkie aromatyczne zaprawy o objętościowej mocy alkoholu >= 44,2%, ale <= 49,2 % obj., zawierające >= 1,5%, ale <= 6 % masy goryczki, przypraw i różnych składników oraz >= 4%, ale <= 10% masy cukru, w pojemnikach o objętości <= 0,5 litra
-
Kod CN: 8438 10 10 - Urządzenia piekarnicze (z wył. pieców i maszyn do wałkowania ciasta)