8473 50 20 Zespoły elektroniczne w równym stopniu odpowiednie do stosowania w dwu lub wiecej elektronicznych maszynach do pisania, redagowania tekstów, kalkulatorach lub pozostałych maszynach, urządzeniach i w sprzęcie, objętym dwiema lub więcej pozycjami od 8469 do 8472, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8473 50 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.20.40.0 - CZĘŚCI I AKCESORIA DO KOMPUTERÓW I URZĄDZEŃ PERYFERYJNYCH
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9202 10 - Skrzypce i pozostałe instrumenty smyczkowe
-
Kod CN: 0303 14 90 - Pstrąg i troć "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, zamrożone (z wył. "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie większej niż 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej niż 1 kg każdy
-
Kod CN: 6211 32 10 - Ubiory robocze, męskie lub chłopięce, z bawełny (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 8706 00 11 - Podwozia z silnikami tłokowymi wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężnym lub średnioprężnym", o pojemności skokowej > 2500 cm³ lub z silnikami tłokowymi wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 2800 cm³, dla pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób i dla pojazdów silnikowych do przewozu towarów
-
Kod CN: 2204 21 24 - Wina białe produkowane w Lazio (Latium), w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 8476 90 - Części automatów do sprzedaży towarów, włączając automaty do rozmieniania pieniędzy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8516 79 20 - Urządzenia do smażenia w głębokim tłuszczu, do użytku domowego
-
Kod CN: 1604 19 97 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. ryb mielonych oraz łososi, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli, węgorze, płetw rekina, ryb z gatunku Euthynnus spp., Orcynopsis unicolor, dorszy, czerniaka, morszczuka i widłaka, nintaja i rdzawca; filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 6109 90 90 - T-shirts, koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych)
-
Kod CN: 0601 20 90 - Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne korony i kłącza, w stanie wegetacji lub kwitnienia (z wył. wykorzystywanych do spożycia przez ludzi, orchidei, hiacyntów, narcyzów, tulipanów oraz roślin i korzeni cykorii)