8523 29 90 Nośniki magnetyczne do rejestrowania dźwięku lub innych zjawisk (z wył. kart zawierających pasek magnetyczny, taśm, pasków, dysków i towarów objętych działem 37)
Kod CN 8523 29 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.80.11.0 - Magnetyczne niezapisane nośniki informacji, z wyłączeniem kart z paskiem magnetycznym
-
Kod PKWiU: 58.11.20.0 - Książki wydawane na dyskach, taśmach i innych nośnikach
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0105 99 20 - Gęsi domowe, żywe, o masie >185 g
-
Kod CN: 3702 97 90 - Film fotograficzny, w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, z perforacją, do fotografii monochromatycznej, o szerokości <= 35 mm, i o długości > 30 m (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów, do promieni rentgenowskich, filmu w rolkach do natychmiastowych odbitek, mikrofilmu i film do grafiki artystycznej)
-
Kod CN: 2401 10 95 - Tytoń nieodżyłowany (z wył suszonego powietrzem na jasny, typu Oriental suszonego na słońcu, suszonego powietrzem na ciemny, suszonego ogniowo-rurowo)
-
Kod CN: 3812 39 10 - Preparaty przeciwutleniające do gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. mieszaniny oligomerów 2,2,4-trimetylo-1,2-dihydrochinoliny (TMQ))
-
Kod CN: 3102 - Nawozy mineralne lub chemiczne, azotowe (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 0910 91 05 - Curry
-
Kod CN: 2827 - Chlorki, tlenochlorki i chlorki zasadowe; bromki i tlenobromki; jodki i tlenojodki
-
Kod CN: 0403 90 53 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 1604 20 90 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane (z wył. całych lub w kawałkach, przetworów z surimi i z łososiowatych, z sardynek, latającego bonio, makrel z gatunków Comber scombrus i Scomber japonicus i ryb z gatunku Orcynopsis unicolor, tuńczyków, latającego bonito lub pozostałych ryby z rodzaju Euthynnus)
-
Kod CN: 0206 10 95 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, świeża lub schłodzona