8528 71 99 Aparatura odbiorcza dla telewizji, nawet zawierająca odbiorniki radiowe lub aparaturę do zapisu lub odtwarzania dźwięku lub obrazu, nieprzeznaczona do włączenia wyświetlacza lub ekranu wideo (z wył. tunerów wideo, set-top boksy z funkcją komunikacyjną)
Kod CN 8528 71 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.40.20.0 - Odbiorniki telewizyjne, nawet zawierające odbiorniki radiowe lub aparaturę do zapisu lub odtwarzania dźwięku lub obrazu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8460 19 00 - Szlifierki do płaszczyzn, do obróbki wykończającej powierzchnię metalu, niesterowane numerycznie
-
Kod CN: 8207 60 30 - Narzędzia do wytaczania metalu, wymienne
-
Kod CN: 7007 19 20 - Szkło bezpieczne hartowane, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub z warstwą pochłaniającą lub odbijającą (z wył. o wymiarach i kształtach odpowiednich do wbudowania w pojazdach mechanicznych, statkach powietrznych, kosmicznych, wodnych lub innych, soczewek do okularów i gogli itp., i do zegarów i zegarków)
-
Kod CN: 0304 94 90 - Mięso (nawet rozdrobnione), z mintaja (Theragra chalcogramma) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 9108 11 00 - Mechanizmy zegarkowe, kompletne i zmontowane, zasilane elektrycznie, wyłącznie z odczytem mechanicznym lub z układem, do którego można podłączyć odczyt mechaniczny
-
Kod CN: 2008 93 29 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru <= 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 2007 91 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców cytrusowych, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 2009 71 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 9006 53 80 - Aparaty fotograficzne, z filmem zwijanym, o szerokości 35 mm (z wył. aparatów fotograficznych dających odbitki natychmiastowe, z celownikiem przez obiektyw i aparatów fotograficznych specjalnych objętych podpozycją 9006 10 lub 9006 30 oraz jednorazowego użytku)
-
Kod CN: 8459 69 10 - Frezarki narzędziowe do obróbki metali, niesterowane numerycznie