8544 19 00 Drut nawojowy do zastosowań elektrycznych, inny niż miedziany, izolowany
Kod CN 8544 19 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8516 60 - Piece, kuchnie, płyty kuchenne, kuchenki do gotowania; grille i ruszty, elektrotermiczne, do użytku domowego (z wył. Pieców do grzania pomieszczeń i kuchenek mikrofalowych)
-
Kod CN: 6907 22 00 - Płyty chodnikowe, kafle lub płytki ścienne, ceramiczne, o współczynniku absorpcji wody w masie > 0,5 % ale <= 10 % (z wył. ogniotrwałych, kostek mozaikowych, ceramiki wykończeniowej)
-
Kod CN: 9017 80 10 - Łaty miernicze i przymiary taśmowe oraz linijki z podziałką
-
Kod CN: 1905 20 30 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające >= 30%, ale < 50% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 2004 90 30 - Kapusta kwaszona, kapary i oliwki, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone
-
Kod CN: 0102 29 29 - Bydło domowe żywe o masie > 80 kg, ale <= 160 kg (z wył. zwierząt do uboju i hodowlanych czystorasowych)
-
Kod CN: 1105 20 00 - Płatki i granulki, ziemniaczane
-
Kod CN: 2202 99 15 - Napoje na bazie soi o zawartości białka mniejszej niż 2,8 % masy; napoje na bazie orzechów objętych działem 8, zbóż objętych działem 10 lub nasion objętych działem 12, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących
-
Kod CN: 2309 10 39 - Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, zawierająca glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierająca > 10%, ale <= 30% masy skrobi i >= 50% masy produktów mlecznych
-
Kod CN: 2009 89 86 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek, żurawin, i z gruszek)