9018 31 Strzykawki, z igłami lub bez, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3002 12 00 - Antysurowice i pozostałe frakcje krwi
-
Kod CN: 8438 80 10 - Urządzenia do przemysłowego przygotowania herbaty lub kawy (z wył. wirówek, urządzeń filtrujących, prażalniczych, suszarko-zamrażarek i pozostałych urządzeń grzewczych)
-
Kod CN: 4408 31 11 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo , o grubości <= 6 mm, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane, z ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau
-
Kod CN: 8704 32 - Pojazdy silnikowe do transportu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o masie całkowitej pojazdu > 5 ton (z wył. pojazdów samowyładowczych zaprojektowanych do stosowania poza drogami publicznymi, objętych podpozycją 8704 10 i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia objętych pozycją 8705)
-
Kod CN: 3401 19 00 - Mydło; organiczne produkty i preparaty powierzchniowo czynne, w postaci kostek lub ukształtowanych kawałków oraz papier, watolina, filc i włóknina, impregnowane, powleczone lub pokryte mydłem lub detergentem (z wył. do stosowania toaletowego (włączając produkty lecznicze))
-
Kod CN: 3811 19 00 - Środki przeciwstukowe do paliw do silników spalinowych (z wył. na bazie związków ołowiu)
-
Kod CN: 0303 53 - Sardynki (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardynele (Sardinella spp.), brisling lub szprot (Sprattus sprattus), zamrożone
-
Kod CN: 0203 19 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
-
Kod CN: 2814 10 00 - Amoniak bezwodny
-
Kod CN: 0303 54 90 - makrele z gatunku Scomber australasicus, zamrożone