9018 39 00 Igły, cewniki, kaniule i podobne, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii (z wył. strzykawek, metalowych igieł do zastrzyków oraz igieł chirurgicznych)
Kod CN 9018 39 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 32.50.13.0 - Strzykawki, igły, cewniki, kaniule i tym podobne; przyrządy okulistyczne oraz pozostałe instrumenty i urządzenia do zastosowań medycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 97 96 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu i bez dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 4,5 kg, ale < 5 kg, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych i orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10)
-
Kod CN: 1904 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych, np. płatki kukurydziane; zboża (inne niż kukurydza) w postaci ziarna lub w postaci płatków, lub inaczej przetworzonego ziarna (z wyjątkiem mąki, kasz i mączki), wstępnie obgotowane lub inaczej przygotowane, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 1006 10 30 - Ryż niełuskany, okrągłoziarnisty
-
Kod CN: 2920 21 00 - Fosforan (III) dimetylu (fosforyn dimetylu)
-
Kod CN: 3505 20 - Kleje oparte na skrobiach, na dekstrynach lub pozostałych skrobiach modyfikowanych (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto)
-
Kod CN: 2105 00 10 - Lody i pozostałe lody jadalne, nawet zawierające kakao, niezawierające tłuszczu mleka lub zawierające < 3 % masy takich tłuszczów
-
Kod CN: 1905 20 10 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające < 30% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 2306 90 11 - Makuchy i inne pozostałości stałe z ekstrakcji oliwy z oliwek, nawet mielone lub w postaci granulek, zawierające <= 3% masy oliwy
-
Kod CN: 0403 90 69 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 1302 39 00 - Śluzy i zagęszczacze, nawet modyfikowane, pochodzące z produktów roślinnych (z wył. chleba świętojańskiego, nasion chleba świętojańskiego lub z nasion rośliny guar i agar-agar)