9404 29 90 Materace wypchane, lub zawierające wewnątrz dowolny materiał (z wył. z gumy lub z tworzyw sztucznych, komórkowych, ze sprężynami wewnątrz, materacy i poduszek, wodnych i pneumatycznych)
Kod CN 9404 29 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8413 50 20 - Zespoły hydrauliczne wyporowo-tłokowe, z pompami
-
Kod CN: 4412 94 - Drewno warstwowe jako płyta stolarska, płyta warstwowa i płyta podłogowa (z wył. z bamusa, sklejki, składającej się wyłącznie z arkuszy z drewna, o grubości warstwy <= 6 mm, płyt z drewna utwardzonego, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
-
Kod CN: 8529 10 69 - Anteny (z wył. wewnętrznych i zewnętrznych do odbiorników radiowych lub telewizyjnych, włącznie z typami wewnętrznymi wbudowanymi, teleskopowych i prętowych do aparatury przenośnej lub nadających się do zamontowania w pojazdach mechanicznych)
-
Kod CN: 0406 40 90 - Ser z przerostami niebieskiej pleśni i pozostały ser zawierający przerosty otrzymywane z użyciem Penicillium roqueforti (z wył. Roquefort i Gorgonzola)
-
Kod CN: 8704 10 10 - Wozidła zaprojektowane do stosowania poza drogami publicznymi, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężnym lub średnioprężnym" lub z zapłonem iskrowym
-
Kod CN: 7224 90 18 - Półprodukty ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o prostokątnym lub kwadratowym przekroju poprzecznym, kute (z wył. ze stali narzędziowej)
-
Kod CN: 3005 90 50 - Bandaże i podobne artykuły z materiałów włókienniczych, impregnowane lub pokryte substancjami farmaceutycznymi lub pakowane do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, do celów medycznych, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych (z wył. opatrunków przylepnych i pozostałych artykułów posiadających warstwę przylepną)
-
Kod CN: 8547 20 00 - Osprzęt izolacyjny do urządzeń elektrycznych, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 0307 19 00 - Ostrygi, nawet w skorupkach, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 0406 90 84 - Brie, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)