9405 20 Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1704 90 65 - Wyroby żelowe i galaretki, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych
-
Kod CN: 2008 60 39 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu >11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 8481 80 81 - Zawory z czopem kulistym do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych (z wył. kranów, kurków i zaworów do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien łazienkowych i podobnych urządzeń, i zaworów do grzejników centralnego ogrzewania)
-
Kod CN: 0401 10 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu <= 1 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 9102 12 00 - Zegarki naręczne, zasilane elektrycznie, nawet ze stoperem, wyłącznie ze wskaźnikiem optoelektronicznym (z wył. Z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
-
Kod CN: 6113 00 - Odzież z dzianin, gumowana lub impregnowana, powleczona, pokryta tworzywem sztucznym lub innymi materiałami (z wył. odzieży i dodatków odzieżowych dla niemowląt)
-
Kod CN: 0102 21 90 - Bydło hodowlane czystorasowe (z wył. jałówek i krów)
-
Kod CN: 0910 - Imbir, szafran, kurkuma, tymianek, liście laurowe, curry i pozostałe przyprawy korzenne (z wył. pieprzu z rodzaju Piper, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanili, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, i jagód jałowca)
-
Kod CN: 2933 39 35 - 2-Hydroksyetyloamonowy-3,6-dichloropirydyno-2-karboksylan
-
Kod CN: 7010 90 67 - Balony, kolby, słoje, dzbany, fiolki i pozostałe pojemniki, ze szkła, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej < 0,25 l (z wył. butli)