SEKCJA XIX BROŃ I AMUNICJA; ICH CZĘŚCI I AKCESORIA
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0208 90 30 - Mięso i jadalne podroby z dziczyzny (z wył. z królików, zajęcy i świń), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0709 93 10 - Cukinia, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 1207 40 - Nasiona sezamu, nawet łamane
-
Kod CN: 9013 20 00 - Lasery (inne niż diody laserowe)
-
Kod CN: 4102 10 - Skóry owcze lub jagnięce, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt astrachańskich, karakułowych, perskich lub podobnych, jagniąt indyjskich, chińskich, mongolskich lub tybetańskich oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 0402 91 99 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 45%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 9401 90 30 - Części mebli do siedzenia, z drewna, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3505 10 10 - Dekstryny
-
Kod CN: SEKCJA XIV - PERŁY NATURALNE LUB HODOWLANE, KAMIENIE SZLACHETNE LUB PÓŁSZLACHETNE, METALE SZLACHETNE, METALE PLATEROWANE METALEM SZLACHETNYM I ARTYKUŁY Z NICH; SZTUCZNA BIŻUTERIA; MONETY
-
Kod CN: 8904 00 10 - Holowniki, pełnomorskie i do wód lądowych