10.11.11 Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.1 - MIĘSO Z BYDŁA, ŚWIŃ, OWIEC, KÓZ, KONI I POZOSTAŁYCH ZWIERZĄT KONIOWATYCH, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.11.0 - Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.93.17 - Maszyny do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności, włącznie z olejami lub innymi tłuszczami
-
Kod PKWiU: 46.76.12 - Sprzedaż hurtowa włókien tekstylnych
-
Kod PKWiU: 58.29.31 - Oprogramowanie systemowe pobierane z Internetu
-
Kod PKWiU: 01.21.12.0 - Pozostałe winogrona świeże
-
Kod PKWiU: 17.24.12.0 - Pokrycia ścienne tekstylne
-
Kod PKWiU: 17.22.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją artykułów dla gospodarstw domowych, toaletowych i sanitarnych z papieru
-
Kod PKWiU: 28.29.83 - Części kalandrów lub pozostałych urządzeń mechanicznych do walcowania; części mechanicznych urządzeń rozpylających, odważniki i części do urządzeń ważących
-
Kod PKWiU: 13.99.12.0 - Hafty w sztukach, paskach lub motywach
-
Kod PKWiU: 29.20.23 - Pozostałe przyczepy i naczepy
-
Kod PKWiU: 10.52.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ LODÓW