10.11.9 Usługi podwykonawców związane z produkcją mięsa przetworzonego i zakonserwowanego
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11 - MIĘSO PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mięsa przetworzonego i zakonserwowanego
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.24.23.0 - Morele
-
Kod PKWiU: 20.14.41 - Związki z aminową grupą funkcyjną
-
Kod PKWiU: 68.31.16.0 - Usługi wyceny nieruchomości świadczone na zlecenie
-
Kod PKWiU: 10.32.12 - Sok pomarańczowy
-
Kod PKWiU: 22.11.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją opon i dętek, z gumy; z bieżnikowaniem i regenerowaniem opon z gumy
-
Kod PKWiU: 23.20.12 - Cegły, bloki, płytki, dachówki i podobne ogniotrwałe ceramiczne wyroby konstrukcyjne inne niż z krzemionkowych skał kopalnych lub podobnych ziem krzemionkowych
-
Kod PKWiU: 42.21.13 - Systemy irygacyjne (kanały); magistrale i linie wodociągowe, obiekty do uzdatniania wody i oczyszczania ścieków, stacje pomp
-
Kod PKWiU: 46.43.12 - Sprzedaż hurtowa sprzętu radiowo-telewizyjnego, sprzętu wideo i DVD
-
Kod PKWiU: 84.11.2 - USŁUGI POMOCNICZE ŚWIADCZONE NA RZECZ RZĄDU
-
Kod PKWiU: 30.11.31.0 - Statki rybackie; statki-przetwórnie oraz pozostałe jednostki pływające do przetwarzania lub konserwowania produktów rybołówstwa