10.11.99 Usługi podwykonawców związane z produkcją mięsa przetworzonego i zakonserwowanego
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mięsa przetworzonego i zakonserwowanego
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mięsa przetworzonego i zakonserwowanego
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.70.10.0 - ŁOWIECTWO I POZYSKIWANIE ZWIERZĄT ŁOWNYCH ORAZ USŁUGI ZWIĄZANE Z ŁOWIECTWEM
-
Kod PKWiU: 30.30.33.0 - Samoloty i pozostałe statki powietrzne, o masie własnej > 2 000 kg, ale <= 15 000 kg
-
Kod PKWiU: 01.13.53 - Maniok (cassava)
-
Kod PKWiU: 50.40.13 - Transport wodny śródlądowy pozostałych cieczy i gazów tankowcami
-
Kod PKWiU: 26.52.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ZEGARKÓW I ZEGARÓW
-
Kod PKWiU: 01.28.17 - Imbir surowy, suszony
-
Kod PKWiU: 72.20.1 - USŁUGI W ZAKRESIE BADAŃ NAUKOWYCH I PRAC ROZWOJOWYCH W DZIEDZINIE PSYCHOLOGII
-
Kod PKWiU: 72.19.13 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie fizyki
-
Kod PKWiU: 24.42.25.0 - Folia z aluminium i stopów aluminium, o grubości <= 0,2 mm
-
Kod PKWiU: 32.40.39 - Gry i zabawki, gdzie indziej niesklasyfikowane