10.1 MIĘSO I WYROBY Z MIĘSA, ZAKONSERWOWANE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10 - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11 - MIĘSO PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
-
Kod PKWiU: 10.12 - MIĘSO Z DROBIU, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU: 10.13 - WYROBY Z MIĘSA (WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 30.40.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wojskowych pojazdów bojowych
-
Kod PKWiU: 16.29.12 - Przybory stołowe i kuchenne, z drewna
-
Kod PKWiU: 18.13.20 - KLISZE, PŁYTY LUB CYLINDRY DRUKARSKIE I POZOSTAŁE WYROBY W RODZAJU STOSOWANYCH DO DRUKOWANIA
-
Kod PKWiU: 58.11.11.0 - Podręczniki szkolne drukowane
-
Kod PKWiU: 74.20.29 - Pozostałe specjalistyczne usługi fotograficzne
-
Kod PKWiU: 19.20.3 - GAZY I POZOSTAŁE WĘGLOWODORY GAZOWE, Z WYŁĄCZENIEM GAZU ZIEMNEGO
-
Kod PKWiU: 14.12.30.0 - Pozostała odzież robocza
-
Kod PKWiU: 11.03.10.0 - Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol
-
Kod PKWiU: 27.11.62 - Części transformatorów, wzbudników i przekształtników
-
Kod PKWiU: 38.11.57.0 - Odpady ze skór