11.03.10.0 Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 11.03.10 - Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol
Kod PKWiU 11.03.10.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2206 00 10 - Wzbudzone, otrzymane z wytłoków winogronowych
-
Kod CN: 2206 00 31 - Cydr i perry, musujące
-
Kod CN: 2206 00 39 - Miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i mieszanki napojów fermentowanych z napojami bezalkoholowymi, musujące, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2206 00 51 - Cydr i perry, niemusujące, w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 2206 00 59 - Miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i mieszanki napojów fermentowanych z napojami bezalkoholowymi, niemusujące, w pojemnikach o objętości <= 2 litry, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wina ze świeżych winogron, moszczu gronowego, wermutu i pozostałych win ze świeżych winogron, aromatyzowanych roślinami lub substancjami aromatycznymi, wzbudzonych, cedru i perry)
-
Kod CN: 2206 00 81 - Cydr i perry, niemusujące, w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 2206 00 89 - Miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i mieszanki napojów fermentowanych z napojami bezalkoholowymi, niemusujące, w pojemnikach o objętości > 2 litry, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wina ze świeżych winogron, moszczu gronowego, wermutu i pozostałych win ze świeżych winogron aromatyzowanych roślinami lub substancjami aromatycznymi, wzbudzonych, cedru i perry)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.29.12.0 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania cieczy
-
Kod PKWiU: 10.39.11 - Warzywa zamrożone
-
Kod PKWiU: 27.40.4 - CZĘŚCI LAMP I SPRZĘTU OŚWIETLENIOWEGO
-
Kod PKWiU: 23.51.11.0 - Klinkier cementowy
-
Kod PKWiU: 38.12.23.0 - Pozostałe niebezpieczne odpady szpitalne
-
Kod PKWiU: 38.12.24.0 - Niebezpieczne odpady chemiczne
-
Kod PKWiU: 03.00.7 - USŁUGI WSPOMAGAJĄCE RYBACTWO
-
Kod PKWiU: 01.13.34 - Pomidory
-
Kod PKWiU: 49.39.33 - Transport drogowy autobusami, pozarozkładowy, lokalny, włączając wynajem tego typu autobusów
-
Kod PKWiU: 26.30.12.0 - Urządzenia nadawcze niezawierające aparatury odbiorczej