0102 21 10 Jałówki (bydło płci żeńskiej, które nigdy nie miało cielaka), hodowlane czystorasowe
Kod CN 0102 21 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0405 20 30 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu >= 60% ale =< 75% masy
-
Kod CN: 2204 22 28 - Wina produkowane w Val de Loire, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 6006 42 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z włókien sztucznych, barwione (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 5514 29 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², barwione (z wył. z włókien odcinkowych poliestrowych)
-
Kod CN: 9207 10 - Instrumenty klawiszowe, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie (inne niż akordeony)
-
Kod CN: 0709 93 90 - Dynie, kabaczki i tykwy (Cucurbita spp.), świeże lub schłodzone (z wył. cukini)
-
Kod CN: 5911 31 90 - Tekstylia i filc, bez końca lub zaopatrzone w urządzenia spinające, w rodzaju stosowanych w maszynach papierniczych lub podobnych maszynach, np. do pulpy papierowej lub masy azbestowo-cementowej, o masie powierzchniowej < 650 g/m² (z wył. wyrobów z jedwabiu lub włókien chemicznych)
-
Kod CN: 2102 20 90 - Martwe mikroorganizmy jednokomórkowe (z wył. pakowanych jako lekarstwa i drożdży)
-
Kod CN: 0303 66 13 - Morszczuk australijski (Merluccius australis), zamrożony
-
Kod CN: 2009 79 30 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)