0207 54 10 Kawałki bez kości z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN 0207 54 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.12.10.0 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0602 90 70 - Ukorzenione sadzonki i młode rośliny (z wył. kaktusów), rosnące w pomieszczeniach
-
Kod CN: 2928 00 10 - N,N-Bis(2-metoksyetylo)hydroksyloamina
-
Kod CN: 2102 - Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe mikroorganizmy jednokomórkowe, martwe, gotowe proszki do pieczenia (z wył. szczepionek, toksyn i hodowli mikroorganizmów pakowanych jako lekarstwa)
-
Kod CN: 2009 50 90 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0301 94 90 - Pacyficzny tuńczyk błękitnopłetwy (Thunnus orientalis), żywy
-
Kod CN: 8468 10 00 - Palniki ręczne na gaz, do lutowania miękkiego i twardego, spawania lub zgrzewania
-
Kod CN: 0405 10 11 - Masło naturalne, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 6310 10 00 - Szmaty zużyte lub nowe, odpady szpagatu, powrozów, lin i linek oraz zużyte artykuły ze szpagatu, powrozu, lin lub linek, z materiałów włókienniczych, sortowane
-
Kod CN: 8464 90 00 - Obrabiarki do kamienia, materiałów ceramicznych, betonu, wyrobów azbestowo-cementowych lub podobnych materiałów mineralnych, lub do obróbki szkła na zimno (z wył. pił, szlifierek, polerek, maszyn do obróbki ręcznej i maszyn do trasowania lub nacinania płytek półprzewodnikowych)
-
Kod CN: 2204 22 32 - Wina produkowane w Piemonte "Piedmont", w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)