0206 29 91 Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, zamrożona
Kod CN 0206 29 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8436 29 00 - Urządzenia drobiarskie (z wył. urządzeń do sortowania lub klasyfikowania jaj, urządzeń objętych pozycją 8438 i inkubatorów i wylęgarni drobiu)
-
Kod CN: 5212 13 10 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszane głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², barwione
-
Kod CN: 0406 30 10 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, do produkcji którego nie użyto innych serów, jak Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać jako dodatek ziołowy ser Glarus (znany jako Schabziger), pakowany do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy
-
Kod CN: 8457 30 - Obrabiarki wielostanowiskowe przestawialne, do metalu
-
Kod CN: 7010 90 53 - Butle, ze szkła barwnego, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej > 0,33 l, ale < 1 l
-
Kod CN: 8542 32 31 - Elektroniczne układy scalone jako pamięci dynamiczne "D-RAM", o pojemności <= 512 Mb (z wył. multichipowych układów scalonych)
-
Kod CN: 5515 99 20 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi lub bawełną, niebielone lub bielone (z wył. z włókien odcinkowych akrylowych, modakrylowych lub poliestrowych)
-
Kod CN: 3901 - Polimery etylenu, w formach podstawowych
-
Kod CN: 2103 - Sosy i preparaty do nich; zmieszane przyprawy i zmieszane przyprawy korzenne; mąka i mączka, z gorczycy oraz gotowa musztarda
-
Kod CN: 2826 19 - Fluorki (z wył. glinu i rtęci)