0304 62 00 Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), zamrożone
Kod CN 0304 62 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3904 50 90 - Polimery chlorku winylidenu, w formach podstawowych (z wył. kopolimeru chlorku winylidenu z akrylonitrylem, w postaci spienionych kulek o średnicy >= 4 mikrometrów, ale <= 20 mikrometrów)
-
Kod CN: 4304 00 00 - Futra sztuczne i artykuły z nich (z wył. rękawiczek ze skóry wyprawionej lub futra sztucznego, obuwia i nakryć głowy, i części do nich oraz wyrobów objętych działem 95, np. zabawek, gier i sprzętu sportowego)
-
Kod CN: DZIAŁ 51 - WEŁNA, CIENKA LUB GRUBA SIERŚĆ ZWIERZĘCA; PRZĘDZA I TKANINA Z WŁOSIA KOŃSKIEGO
-
Kod CN: 5201 00 - Bawełna, niezgrzeblona ani nieczesana
-
Kod CN: 8420 91 10 - Walce do kalandrów lub innych maszyn do walcowania, z żeliwa (z wył. do obróbki metali lub szkła)
-
Kod CN: 3809 10 - Środki wykańczalnicze, nośniki barwników przyśpieszające barwienie, utrwalacze barwników i pozostałe preparaty, takie jak klejonki i zaprawy, w rodzaju stosowanych w przemysłach włókienniczym, papierniczym, skórzanym i podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, na bazie substancji skrobiowych
-
Kod CN: 1507 90 - Olej sojowy i jego frakcje, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie i oleju surowego)
-
Kod CN: 2921 19 50 - Dietyloamina i jej sole
-
Kod CN: 1806 20 10 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 31% masy masła kakaowego lub zawierające >= 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
-
Kod CN: 1602 31 11 - Przetwory zawierające wyłącznie niepoddane obróbce cieplnej mięso indycze (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów)