0210 12 19 Boczek i jego kawałki ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN 0210 12 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0308 12 00 - Ogórki morskie (Stichopus japonicus, Holothurioidea), zamrożone
-
Kod CN: 0910 20 90 - Szafran rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 1604 20 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 5512 11 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 6202 11 00 - Palta, płaszcze przeciwdeszczowe, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 9011 20 90 - Mikroskopy optyczne, do mikrofotografii, mikrokinematografii lub mikroprojekcji (z wył. mikroskopów do mikrofotografii wyposażonych w oprzyrządowanie specjalnie zaprojektowanych do manipulowania i transportu płytek półprzewodnikowych lub siatek i mikroskopów stereoskopowych)
-
Kod CN: 0713 60 00 - Nikla indyjska (Cajanus cajan), suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
-
Kod CN: 8419 50 - Wymienniki ciepła (z wył. stosowanych z kotłami)
-
Kod CN: 3916 - Przędza jednowłóknowa (monofilament), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego > 1 mm, pręty, pałeczki i kształtowniki profilowane, nawet obrobione powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 2308 00 40 - Żołędzie i kasztany, i wytłoczyny lub wysłodki z owoców, do karmienia zwierząt, nawet w postaci granulek (z wył. wysłodków z winogron)