0207 24 10 Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „indyki 80 %”, świeże lub schłodzone
Kod CN 0207 24 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.12.10.0 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8548 10 29 - Zużyte akumulatory elektryczne (z wył. kwasowo-ołowiowych)
-
Kod CN: DZIAŁ 6 - DRZEWA ŻYWE I POZOSTAŁE ROŚLINY; BULWY, KORZENIE I PODOBNE; KWIATY CIĘTE I LIŚCIE OZDOBNE
-
Kod CN: 7502 20 00 - Stopy niklu, nieobrobione plastycznie
-
Kod CN: 6114 - Odzież specjalna dla grup zawodowych, sportowców i do innych celów, gdzie indziej niesklasyfikowana, dziana
-
Kod CN: 0305 31 00 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.)
-
Kod CN: 8504 50 00 - Wzbudniki pozostałe z wyłączeniem wzbydników do lamp wyładowczych lub lamp wyładowczych rurowych
-
Kod CN: 8214 - Artykuły nożownicze, np. maszynki do strzyżenia włosów, tasaki rzeźnicze lub kuchenne, noże do siekania i mielenia mięsa, noże do papieru, gdzie indziej niesklasyfikowane, z metalu nieszlachetnego; zestawy i akcesoria do manicure lub pedicure, włączając pilniki do paznokci, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 2905 41 00 - 2-Etylo-2-(hydroksymetylo)propano-1,3-diol (trimetylolopropan)
-
Kod CN: 0301 99 85 - Ryby morskie żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci [Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster], węgorza [Anguilla spp.], tuńczyka błękitnopłetwego [Thunnus thynnus], tuńczyka południowego (makoja) [Thunnus maccoyii])
-
Kod CN: 2909 30 90 - Etery aromatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru difenylu i pochodnych bromowanych)