0207 44 99 Podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek)
Kod CN 0207 44 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8402 90 00 - Części kotłów parowych i kotłów wodnych wysokotemperaturowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6403 99 05 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, wykonane na drewnianym spodzie lub platformie, bez podeszwy wewnętrznej i bez metalowego ochronnego noska (z wył. zakrywającego kostkę)
-
Kod CN: 6402 99 91 - Obuwie z cholewkami z tworzyw sztucznych i z podeszwami zewnętrznymi, z gumy lub tworzyw sztucznych, o długości podeszwy wewnętrznej < 24 cm (z wył. obuwia zakrywającego kostkę, obuwia z przyszwą wykonaną z pasków lub mającego jedno lub więcej wycięć, obuwia z metalowym noskiem ochronnym, obuwia domowego, obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 0301 99 - Ryby żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci [Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster], węgorza [Anguilla spp.], karpiowatych (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), tuńczyka błękitnopłetwego [Thunnus thynnus], tuńczyka południowego (makoja) [Thunnus maccoyii])
-
Kod CN: 2101 20 - Ekstrakty, esencje i koncentraty herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej) i przetwory na bazie tych ekstraktów, esencji lub koncentratów, lub na bazie herbaty, lub maté (herbaty paragwajskiej)
-
Kod CN: 7304 39 58 - Rury (przewody gazowe) gwintowane lub dające się gwintować, żelazne lub ze stali niestopowej (z wył. z żeliwa i powleczonych lub pokrytych cynkiem)
-
Kod CN: 0207 13 91 - Wątróbki jadalne ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8447 20 20 - Dziewiarki do dzianin kolumienkowych, także typu Raschel; łączarki
-
Kod CN: 5902 10 10 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z nylonu lub pozostałych poliamidów, impregnowane gumą
-
Kod CN: 0203 - Mięso ze świń, świeże, schłodzone lub zamrożone