0203 Mięso ze świń, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0203 11 - Tusze lub półtusze, ze świń, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 11 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 11 90 - Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 11 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 19 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 90 - Szynki lub łopatki i ich kawałki, ze świń niedomowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)
Kod CN: 0203 19 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 15 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN: 0203 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kością)
Kod CN: 0203 21 - Tusze i półtusze, ze świń, zamrożone
Kod CN: 0203 21 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 21 90 - Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, zamrożone
Kod CN: 0203 22 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 11 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 19 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 90 - Szynki lub łopatki i ich kawałki, ze świń niedomowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 29 - Mięso ze świń, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
Kod CN: 0203 29 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 29 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 29 15 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 29 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), zamrożone
Kod CN: 0203 29 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN: 0203 29 90 - Mięso ze świń niedomowych, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8107 - Kadm i artykuły z kadmu, gdzie indziej niesklasyfikowane, odpady i złom kadmu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających kadm)
Kod CN: 6204 32 10 - Żakiety robocze, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
Kod CN: 5703 20 92 - Płyty, z nylonu lub pozostałych poliamidów, igłowe, nawet gotowe (z wył. zadrukowanych i płyt dywanowych o powierzchni > 1 m²)
Kod CN: 5102 19 40 - Cienka sierść z wielbłąda lub jaka, lub kóz angorskich, tybetańskich lub podobnych kóz, niezgrzebna ani nieczesana
Kod CN: 7209 26 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości > 1 mm, ale < 3 mm (z wył. elektrotechnicznych)
Kod CN: 2931 39 - Pochodne fosforoorganiczne, odrębnie zdefiniowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 7616 10 00 - Gwoździe, gwoździe z szeroką główką, klamry, wkręty, śruby, nakrętki, haki gwintowane, nity, przetyczki, zawleczki, podkładki i podobne artykuły, z aluminium (z wył. zszywek w pasmach, korków, zatyczek itp., gwintowanych)
Kod CN: 2903 39 19 - Bromki [bromowane pochodne] węglowodorów alifatycznych ( z wył. dibromku etylenu (ISO) (1,2-dibromoetanu), bromometanu (bromku metylu) i dibromometanu)
Kod CN: 0303 14 20 - Pstrąg i troć z gatunku "Oncorhynchus mykiss", zamrożone, z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie większej niż 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej niż 1 kg każdy