0203 Mięso ze świń, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0203 11 - Tusze lub półtusze, ze świń, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 11 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 11 90 - Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 11 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 19 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 90 - Szynki lub łopatki i ich kawałki, ze świń niedomowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)
Kod CN: 0203 19 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 15 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN: 0203 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kością)
Kod CN: 0203 21 - Tusze i półtusze, ze świń, zamrożone
Kod CN: 0203 21 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 21 90 - Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, zamrożone
Kod CN: 0203 22 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 11 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 19 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 90 - Szynki lub łopatki i ich kawałki, ze świń niedomowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 29 - Mięso ze świń, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
Kod CN: 0203 29 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 29 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 29 15 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 29 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), zamrożone
Kod CN: 0203 29 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN: 0203 29 90 - Mięso ze świń niedomowych, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2935 50 00 - Perfluorooktanosulfonoamidy (z wył. N-metyloperfluorooktanosulfonoamidu, N-etyloperfluorooktanosulfonoamidu, N-etylo-N-(2-hydroksyetylo) perfluorooktanosulfonoamidu i N-(2-hydroksyetylo)-N-metyloperfluorooktanosulfonoamidu)
Kod CN: 3923 50 - Korki, przykrywki, kapsle i pozostałe zamknięcia, z tworzyw sztucznych
Kod CN: 2009 90 31 - Mieszanki soków jabłkowego i gruszkowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 8448 33 00 - Wrzeciona, skrzydełka wrzecion, obrączki i biegacze, stosowane z maszynami objętymi pozycją 8445
Kod CN: 9305 20 00 - Części i akcesoria strzelb myśliwskich lub karabinów, objętych pozycją 9303, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2208 90 48 - Napoje alkoholowe destylowane z owoców, w pojemnikach o objętości <= 2 litry (z wył. ze śliwek, gruszek, wiśni i Calvadosa)
Kod CN: 2204 22 91 - Wina bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj.
Kod CN: 5516 31 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą, niebielone lub bielone
Kod CN: 0207 27 50 - Piersi i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 8708 50 - Mosty napędowe z mechanizmem różnicowym, nawet wyposażone w inne elementy przekładniowe, osie nienapędzane, i ich części, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane