0203 Mięso ze świń, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0203 11 - Tusze lub półtusze, ze świń, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 11 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 11 90 - Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 11 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 19 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 90 - Szynki lub łopatki i ich kawałki, ze świń niedomowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)
Kod CN: 0203 19 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 15 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN: 0203 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kością)
Kod CN: 0203 21 - Tusze i półtusze, ze świń, zamrożone
Kod CN: 0203 21 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 21 90 - Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, zamrożone
Kod CN: 0203 22 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 11 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 19 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 90 - Szynki lub łopatki i ich kawałki, ze świń niedomowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 29 - Mięso ze świń, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
Kod CN: 0203 29 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 29 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 29 15 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 29 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), zamrożone
Kod CN: 0203 29 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN: 0203 29 90 - Mięso ze świń niedomowych, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2915 90 70 - Nasycone alifatyczne kwasy monokarboksylowe i ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu mrówkowego, kwasu octowego, kwasu mono-, di- lub trichlorooctowego, kwasu propionowego, kwasu butanowego i pentanowego, kwasu palmitynowego, stearynowego i laurynowego, i ich soli i estrów, i bezwodnika octowego)
Kod CN: 8533 40 10 - Rezystory nastawne, włączając reostaty i potencjometry, dla mocy <= 20 W (z wył. rezystorów drutowych zmiennych i rezystorów grzejnych)
Kod CN: 2009 90 94 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego lub owoców cytrusowych i soku ananasowego, soków z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
Kod CN: 9108 12 00 - Mechanizmy zegarkowe, kompletne i zmontowane, zasilane elektrycznie, wyłącznie z odczytem optoelektronicznym
Kod CN: 1104 19 30 - Ziarna żyta miażdżone lub płatkowane
Kod CN: 0905 20 00 - Wanilia, rozgniatana lub mielona
Kod CN: 2820 90 - Tlenki manganu (z wył. ditlenku manganu)
Kod CN: 1605 30 10 - Mięso z homara, poddane obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów
Kod CN: 8105 - Kamienie kobaltowe i pozostałe produkty pośrednie hutnictwa kobaltu; kobalt i artykuły z kobaltu, gdzie indziej niesklasyfikowane; odpady i złom kobaltu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających kobalt)