0203 Mięso ze świń, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0203 11 - Tusze lub półtusze, ze świń, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 11 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 11 90 - Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 11 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 19 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 90 - Szynki lub łopatki i ich kawałki, ze świń niedomowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)
Kod CN: 0203 19 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 15 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN: 0203 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kością)
Kod CN: 0203 21 - Tusze i półtusze, ze świń, zamrożone
Kod CN: 0203 21 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 21 90 - Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, zamrożone
Kod CN: 0203 22 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 11 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 19 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 90 - Szynki lub łopatki i ich kawałki, ze świń niedomowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 29 - Mięso ze świń, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
Kod CN: 0203 29 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 29 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 29 15 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 29 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), zamrożone
Kod CN: 0203 29 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN: 0203 29 90 - Mięso ze świń niedomowych, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6204 22 10 - Komplety robocze, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych)
Kod CN: 2008 20 19 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. o zawartości cukru > 17% masy)
Kod CN: 0705 - Sałata "Lactuca sativa" i cykoria "Cichorium spp.", świeże lub schłodzone
Kod CN: 5516 23 10 - Tkaniny żakardowe, zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, z przędz o różnych barwach, o szerokości >= 140 cm "tkaniny materacowe i wsypowe"
Kod CN: 3920 10 28 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowego polietylenu, niewzmocnione, nielaminowane, nieosadzone na podłożu ani niepołączone w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty, o grubości <= 0,125 mm i o gęstości polietylenu >= 0,94, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 9018 19 10 - Aparatura elektrodiagnostyczna monitorująca do jednoczesnego monitorowania dwóch lub więcej parametrów
Kod CN: 7608 20 20 - Rury i przewody rurowe, ze stopów aluminium, spawane lub zgrzewane (z wył. kształtowników drążonych)
Kod CN: 8902 00 90 - Statki rybackie; statki przetwórnie oraz pozostałe jednostki pływające, do przetwarzania lub konserwowania produktów rybołówstwa (z wył. pełnomorskich i do połowu ryb dla sportu)
Kod CN: 7615 10 10 - Stołowe, kuchenne lub pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i ich części, i zmywaki i tampony do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i podobne, z odlewanego aluminium (z wył. puszek, skrzynek i podobnych pojemników objętych pozycją 7612, artykułów o naturze narzędzia, łyżek, chochli, widelców i pozostałych artykułów objętych pozycją od 8211 do 8215, artykułów ozdobnych, wyposażenia i artykułów sanitarnych)
Kod CN: 1604 19 10 - Łososiowate, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. łososia i mielonych)