0203 Mięso ze świń, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0203 11 - Tusze lub półtusze, ze świń, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 11 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 11 90 - Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 11 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 19 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 12 90 - Szynki lub łopatki i ich kawałki, ze świń niedomowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)
Kod CN: 0203 19 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 15 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN: 0203 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kością)
Kod CN: 0203 21 - Tusze i półtusze, ze świń, zamrożone
Kod CN: 0203 21 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 21 90 - Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, zamrożone
Kod CN: 0203 22 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 11 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 19 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 22 90 - Szynki lub łopatki i ich kawałki, ze świń niedomowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 29 - Mięso ze świń, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
Kod CN: 0203 29 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 29 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0203 29 15 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 29 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), zamrożone
Kod CN: 0203 29 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN: 0203 29 90 - Mięso ze świń niedomowych, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6207 99 90 - Koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, slipów, koszul nocnych i piżam)
Kod CN: 6111 20 90 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z bawełny, dziane (z wył. rękawiczek, mitenek, rękawic z jednym palcem i czapeczek)
Kod CN: 7013 33 19 - Szklanki, ze szkła ołowiowego, nabieranego ręcznie (z wył. ciętego lub inaczej dekorowanego i z nóżką)
Kod CN: 0704 90 90 - Kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki, kapusty białej i kapusty czerwonej)
Kod CN: 4012 11 00 - Opony pneumatyczne bieżnikowane, gumowe, w rodzaju stosowanych w samochodach (włącznie z samochodami osobowo-towarowymi (kombi) i samochodami wyścigowymi)
Kod CN: 8481 80 61 - Zasuwy z żeliwa do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych (z wył. kranów, kurków i zaworów do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien łazienkowych i podobnych urządzeń oraz z wył. zaworów do grzejników centralnego ogrzewania)
Kod CN: 2939 69 00 - Alkaloidy sporyszu i ich pochodne; ich sole (z wył. kwasu lizergowego, ergotaminy (INN) i ergometryny (INN) i ich soli)
Kod CN: 2933 99 80 - Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) azotu (z wył. zawierających w strukturze nieskondensowany pierścień pirazolowy, imidazolowy, pirydynowy, nawet uwodorniony, pierścień triazyny, nawet uwodorniony, układ pierścieniowy chinolinowy lub izochinolinowy (nawet uwodorniony), nieskondensowany dalej, pierścień pirydynowy, nawet uwodorniony, pierścień piperazynowy w strukturze, i laktamy, alprazolamu (INN), kamazepamu (INN), chlordiazepoksydu (INN), klonazepamu (INN), klorazepanu, delorazepamu (INN), diazepamu (INN), estazolamu (INN), loflazepanu etylu (INN), fludiazepamu (INN), flunitrazepamu (INN), flurazepamu (INN), halazepamu (INN), lorazepamu (INN), lormetazepamu (INN), mazindolu (INN), medazepamu (INN), midazolamu (INN), nimetazepamu (INN), nitrazepamu (INN), nordazepamu (INN), oxazepamu (INN), pinazepamu (INN), prazepamu (INN), pyrowaleronu (INN), temazepamu (INN), tetrazepamu (INN) i triazolamu (INN), i ich soli, indolu, 3-metyloindolu (skatol), 6-allilo-6,7-dihydro-5H-dibenz[c,e] azepiny (azapetyna), fenindaminy (INN) i ich soli, chlorowodorku imipraminy (INNM), 2,4-di-tert-butylo-6-(5-chlorobenzotriazol-2-ylo)fenolu i azynofosu-metylowego (ISO))
Kod CN: 2306 41 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, o zawartości kwasu erukowego < 2% masy i o zawartości składników stałych, w których udział glukozynoladów < 30 mikromoli/g
Kod CN: 8462 39 10 - Nożyce mechaniczne (włączając prasy) niesterowane numerycznie, do obróbki wyrobów płaskich (inne niż kombinowane dziurkarki i wykrawarki)