0207 54 51 Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN 0207 54 51 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.12.10.0 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3824 99 64 - Produkty chemiczne i preparaty przemysłu chemicznego lub przemysłów pokrewnych, do użytku farmaceutycznego lub chemicznego, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. produktów pośrednich z produkcji antybiotyków otrzymanych podczas fermentacji Streptomyces tenebrarius, nawet suszonych, do stosowania do produkcji leków dla ludzi objętych pozycją 3004, i produktów pośrednich z produkcji soli monensin)
-
Kod CN: 0802 90 - Orzechy, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane (z wył. orzechów kokosowych, orzechów brazylijskich, orzechów włoskich, orzechów nerkowca, migdałów, orzechów leszczyny, kasztanów, pistacji, orzechów makadamia, orzechów kola i orzechów areka)
-
Kod CN: 0303 14 90 - Pstrąg i troć "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, zamrożone (z wył. "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie większej niż 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej niż 1 kg każdy
-
Kod CN: 8526 92 00 - Aparatura do zdalnego sterowania drogą radiową
-
Kod CN: 9209 99 40 - Metronomy, widełki stroikowe oraz kamertony dęte
-
Kod CN: 3706 10 - Film kinematograficzny, naświetlony i wywołany, nawet z wprowadzoną ścieżką dźwiękową lub jedynie posiadający ścieżkę dźwiękową, o szerokości >= 35 mm
-
Kod CN: 8462 39 91 - Nożyce mechaniczne (włączając prasy) hydrauliczne, niesterowane numerycznie, do obróbki metalu (inne niż maszyny do obróbki wyrobów płaskich oraz kombinowane dziurkarki i wykrawarki)
-
Kod CN: 7410 22 00 - Folia ze stopów miedzi, na podłożu, o grubości "z wył. podłoża" <= 0,15 mm (z wył. folii do wytłoczeń objętej pozycją 3212, metalizowanej przędzy i folii w postaci ozdób choinkowych)
-
Kod CN: 1604 19 91 - Filety, surowe, jedynie pokryte bułką tartą lub panierką, nawet podsmażone w oleju, zamrożone (z wył. z ryb łososiowatych, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli, ryb z rodzaju Euthynnus, i gatunku Orcynopsis unicolor)
-
Kod CN: 0307 42 90 - Mątwy i kałamarnice, żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Todarodes sagittatus")