0207 60 81 Kawałki z kośćmi z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 0207 60 81 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.12.10.0 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.12.20.0 - Mięso z drobiu, zamrożone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2925 19 - Imidy i ich pochodne; ich sole (z wył. sacharyny i jej soli, glutetymidu (INN) i nieorganicznych i organicznych związków rtęci))
-
Kod CN: 4418 20 - Drzwi i ich futryny oraz progi, z drewna
-
Kod CN: 8540 20 - Lampy analizujące do kamer telewizyjnych, przetworniki obrazowe i wzmacniacze obrazu; pozostałe lampy fotokatodowe (z wył. kineskopów do odbiorników telewizyjnych, włącznie z kineskopami do monitorów wideo)
-
Kod CN: 2001 90 70 - Papryka słodka, przetworzona lub zakonserwowana octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0812 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 8478 90 00 - Części do maszyn do przygotowywania lub przerobu tytoniu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8407 34 - Silniki z zapłonem iskrowym, z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny, w rodzaju stosowanych do napędu pojazdów objętych działem 87, o pojemności skokowej > 1000 cm³
-
Kod CN: 4407 94 91 - Drewno z wiśni, czereśni "Prunus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 9002 90 00 - Soczewki, pryzmaty, zwierciadła i pozostałe elementy optyczne, oprawione, z dowolnego materiału, stanowiące część lub wyposażenie przyrządów lub aparatury (z wył. soczewek obiektywów do aparatów fotograficznych, projektorów, powiększalników lub pomniejszalników, oraz elementów tego rodzaju ze szkła nieobrobionego optycznie i filtrów)
-
Kod CN: 0403 90 71 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu)