0210 11 19 Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN 0210 11 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2849 90 10 - Węgliki boru, nawet niezdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 2930 - Organiczne związki siarki
-
Kod CN: 5810 99 90 - Hafty z materiałów innych niż bawełna lub włókna chemiczne, na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości <= 17,50 €/kg (masy netto) (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
-
Kod CN: 8702 20 10 - Pojazdy silnikowe do przewozu >= 10 osób razem z kierowcą, zarówno z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne lub średnioprężne), jak i silnikiem elektrycznym, jako silnikami do napędu, o pojemności skokowej > 2 500 cm³
-
Kod CN: 8546 20 00 - Izolatory elektryczne ceramiczne (z wył. osprzętu izolacyjnego)
-
Kod CN: 5212 14 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 6905 10 00 - Dachówki
-
Kod CN: 1605 61 00 - Ogórki morskie, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 2204 21 93 - Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 2615 - Rudy i koncentraty niobu, tantalu, wanadu lub cyrkonu