0210 19 81 Mięso bez kości ze świń domowych (z wył. boczków i ich kawałków), suszone lub wędzone
Kod CN 0210 19 81 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9608 10 - Pióra kulkowe i długopisy
-
Kod CN: 0302 29 80 - Płastugi "Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae" (z wył. halibuta niebieskiego, halibuta białego i halibuta pacyficznego, gładzicy, soli, smuklicy, turbota i skarpa (Psetta maxima)), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2203 00 - Piwo otrzymywane ze słodu
-
Kod CN: 2845 90 90 - Izotopy i związki nieorganiczne lub organiczne takich izotopów, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. deuteru, ciężkiej wody (tlenku deuteru), wodoru i jego związków wzbogaconych w deuter, i mieszanin i roztworów zawierających te produkty)
-
Kod CN: 2815 20 00 - Wodorotlenek potasu [potaż żrący]
-
Kod CN: 9026 80 80 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli parametrów cieczy lub gazów, nieelektroniczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7306 50 20 - Rury precyzyjne, spawane, zgrzewane, o okrągłym przekroju poprzecznym, ze stali stopowej innej niż nierdzewna
-
Kod CN: 0713 33 90 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. do siewu)
-
Kod CN: 8462 - Obrabiarki, włączając prasy, do obróbki metalu metodą kucia, młotkowania lub kucia matrycowego; obrabiarki, włączając prasy, do obróbki metalu metodą gięcia, składania, prostowania, spłaszczania, ścinania, przebijania, dziurkowania lub nacinania; prasy do obróbki metali lub węglików metali (z wył. maszyn objętych działami od 8456 do 8461)
-
Kod CN: 8212 90 00 - Części brzytew i maszynek do golenia, z metalu nieszlachetnego, nieelektryczne (z wył. ostrzy maszynek do golenia i półwyrobów żyletek w taśmach)