2815 20 00 Wodorotlenek potasu [potaż żrący]
Kod CN 2815 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.25.0 - Tlenki, wodorotlenki i nadtlenki pozostałych pierwiastków chemicznych, gdzie indziej niesklasyfikowanych; hydrazyna i hydroksyloamina i ich sole nieorganiczne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2003 90 10 - Trufle, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 8519 - Aparatura do rejestrowania lub odtwarzania dźwięku
-
Kod CN: 2620 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające metale, arsen lub ich związki (z wył. tych z produkcji żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 2844 - Promieniotwórcze pierwiastki chemiczne i izotopy promieniotwórcze, włącznie z rozszczepialnymi lub paliworodnymi pierwiastkami chemicznymi i izotopami, oraz ich związki; mieszaniny i pozostałości zawierające te produkty
-
Kod CN: 0105 14 00 - Gęsi domowe, żywe, o masie <= 185 g
-
Kod CN: 3817 00 50 - Alkilobenzen liniowy
-
Kod CN: 8201 90 00 - Kosy, sierpy, nożyce do trawy, nożyce do żywopłotów, kliny do drewna oraz pozostałe narzędzia, w rodzaju stosowanych w rolnictwie, ogrodnictwie lub leśnictwie, z częścią roboczą z metalu nieszlachetnego (z wył. łopat, szufli, motyk, kilofów, grac, grabi, sekatorów i podobnych jednoręcznych nożyc ogrodniczych oraz podobnych jednoręcznych nożyc, nożyc do drobiu, nożyc do żywopłotów, dwuręcznych nożyc do pielęgnacji drzew i podobnych nożyc dwuręcznych, siekier, toporów i podobnych narzędzi do rąbania)
-
Kod CN: 3808 93 11 - Środki chwastobójcze (herbicydy), na bazie fenoksy-fitohormonów, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
-
Kod CN: 1507 90 10 - Olej sojowy i jego frakcje, nawet rafinowane, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. modyfikowanych chemicznie, oleju surowego i do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 0306 93 90 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Cancer pagurus)