0210 19 89 Mięso z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, przodków, schabów i ich kawałków)
Kod CN 0210 19 89 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0713 10 - Groch "Pisum sativum", suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
-
Kod CN: 7219 21 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości > 10 mm, zawierające < 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 4403 95 90 - Drewno z brzozy (Betula spp.), surowe, którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego wynosi =>15 cm, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. kłód tartacznych; drewna w postaci podkładów kolejowych; drewna ciętego na deski lub belki, itp.; drewna malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 0101 29 10 - Konie do uboju
-
Kod CN: 2844 20 99 - Pluton i jego związki; stopy, dyspersje, włącznie z cermetalami, produkty ceramiczne i mieszaniny zawierające pluton lub związki tych produktów (z wył. mieszanin uranu i plutonu)
-
Kod CN: 7312 10 - Splotki, liny, kable, z żeliwa lub stali (z wył. Izolowanych elektrycznie i skręconego drutu ogrodzeniowego, i drutu kolczastego)
-
Kod CN: 6204 69 39 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i roboczych)
-
Kod CN: 2921 14 00 - Chlorowodorek chlorku 2-(N,N-diizopropylamino)etylu
-
Kod CN: 8402 19 10 - Kotły płomiennorurowe (z wył. kotłów centralnego ogrzewania do gorącej wody, mogących również wytwarzać parę o niskim ciśnieniu)
-
Kod CN: 0207 27 99 - Podroby jadalne (z wył. wątróbek) z indyka (z gatunków domowych), zamrożone