0302 43 10 Sardynki "Sardina pilchardus", świeże lub schłodzone
Kod CN 0302 43 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0402 10 99 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >2,5 kg
-
Kod CN: 8714 10 10 - Hamulce i ich części, do motocykli, włącznie z motorowerami
-
Kod CN: 0807 20 00 - Papaje, świeże
-
Kod CN: 2306 60 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji orzechów palmowych lub ich jąder
-
Kod CN: 8212 20 00 - Ostrza maszynek do golenia, włączając półwyroby żyletek w taśmach, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 8424 30 01 - Urządzenia do czyszczenia wodą, z wbudowanym silnikiem, z urządzeniem grzejnym
-
Kod CN: 6603 20 00 - Szkielety parasoli, włączając szkielety zamocowane na trzonach (drzewcach), do parasoli, w tym parasoli przeciwsłonecznych objętych pozycją 6601
-
Kod CN: 8423 82 89 - Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności > 30 kg, ale <= 5 000 kg, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5911 90 10 - Wyroby i artykuły z filcu, do zastosowań technicznych, wymienione w uwadze 7 do działu 59, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0802 70 00 - Orzechy kola (Cola spp.), świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane