0402 10 99 Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >2,5 kg
Kod CN 0402 10 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.21.0 - Mleko i śmietana, odtłuszczone, w proszku
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4302 19 41 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs), całe, niepołączone
-
Kod CN: 6004 10 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, zawierające >= 5% masy przędzy elastomerowej (z wył. zawierających nitkę gumową, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 3105 51 00 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające azotany i fosforany (z wył. diwodoroortofosforanu amonu (fosforanu monoamonu) oraz jego mieszanin z wodoroortofosforanem diamonu (fosforanem diamonu), i w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 2620 99 20 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie niob i tantal
-
Kod CN: 0304 33 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: DZIAŁ 53 - POZOSTAŁE WŁÓKNA ROŚLINNE; PRZĘDZA PAPIEROWA I TKANINY Z PRZĘDZY PAPIEROWEJ
-
Kod CN: 0204 50 71 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
-
Kod CN: 2921 14 00 - Chlorowodorek chlorku 2-(N,N-diizopropylamino)etylu
-
Kod CN: 2001 90 92 - Rdzenie palmowe, owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 8448 19 00 - Urządzenia pomocnicze stosowane z maszynami objętymi pozycją 8444, 8445, 8446 lub 8447 (z wył. Urządzeń nicielnicowych i żakardowych i przeznaczonych do nich reduktorów, kopiarek, perforatorów lub łączarek wzornic)