0304 31 00 Filety z tilapii (Oreochromis spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN 0304 31 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5806 10 00 - Tkaniny włosowe, włączając tkaniny ręcznikowe pętelkowe (frotte) i podobne tkaniny pętelkowe oraz tkaniny szenilowe, o szerokości <= 30 cm (z wył. etykietek, odznak i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 9108 12 00 - Mechanizmy zegarkowe, kompletne i zmontowane, zasilane elektrycznie, wyłącznie z odczytem optoelektronicznym
-
Kod CN: 8535 30 - Odłączniki i przełączniki, do napięć > 1000 V
-
Kod CN: 2905 14 - Butanole (z wył. butan-1-ol (alkohol n-butylowy))
-
Kod CN: 1207 99 - Ziarna i owoce oleiste, nawet łamane (z wył. jadalnych orzechów, oliwek, nasion soi, orzeszków ziemnych, kopry, nasion lnu, nasion rzepaku lub rzepiku, nasion słonecznika, orzechów palmowych i jąder, bawełny, nasion rącznika, sezamu, gorczycy, krokosza, melona i maku)
-
Kod CN: 8704 - Pojazdy silnikowe do transportu towarów, włącznie z podwoziami z silnikiem i kabiną
-
Kod CN: 5514 30 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 2005 40 00 - Groch [Pisum sativum], przetworzony lub zakonserwowany inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonego)
-
Kod CN: 5208 51 00 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 100 g/m², zadrukowane
-
Kod CN: 0507 90 00 - Skorupy żółwiowe, fiszbiny i frędzle, rogi, rogi jelenie, kopyta, paznokcie, szpony, pazury i dzioby, nieobrobione lub wstępnie przygotowane, ich proszek i odpadki (z wył. przyciętych do nadania kształtu i kości słoniowej)