0304 49 Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8514 90 30 - Części elektrycznych pieców do produkcji obwodów drukowanych objętych pozycją 8514 30 20
-
Kod CN: DZIAŁ 15 - TŁUSZCZE I OLEJE POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO ORAZ PRODUKTY ICH ROZKŁADU; GOTOWE TŁUSZCZE JADALNE; WOSKI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO
-
Kod CN: 8202 99 20 - Brzeszczoty, włączając brzeszczoty bez zębów, z metalu nieszlachetnego, do metalu (z wył. brzeszczotów do pił taśmowych, do pił łańcuchowych, do pił tarczowych lub brzeszczotów prostych)
-
Kod CN: 0908 - Gałka muszkatołowa, kwiat muszkatołowy i kardamony
-
Kod CN: 3907 50 00 - Żywice alkidowe, w formach podstawowych
-
Kod CN: 0302 54 11 - Morszczuk kapski (shallow-water hake) (Merluccius capensis) i morszczuk głębokowodny (Merluccius paradoxus), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 9405 40 31 - Lampy elektryczne i oprawy oświetleniowe, z tworzyw sztucznych, w rodzaju stosowanych do lamp żarowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 30 79 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. cząstek grejpfrutów, mandarynek (włączając tangeryny i satsuma), klementynek, wilkingów i podobnych hybryd cytrusów)
-
Kod CN: 1512 19 90 - Olej z nasion słonecznika lub z krokosza barwierskiego i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN: 2009 69 71 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, zagęszczony, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)