2009 69 71 Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, zagęszczony, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 69 71 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3103 90 00 - Nawozy fosforowe, mineralne lub chemiczne (z wył. superfosfatów oraz nawozów w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 4601 92 90 - Materiały do wyplatania, plecionki i podobne wyroby z bambusa, połączone razem w równoległe pasma lub tkane (z wył. wyrobów z plecionek lub podobnych wyrobów z materiałów do wyplatania obrabianych wzdłużnie, mat, słomianek i osłon, pokryć ściennych objętych pozycją 4814, części obuwia lub nakryć głowy)
-
Kod CN: 1209 21 00 - Nasiona lucerny (alfalfa), do siewu
-
Kod CN: 6204 49 10 - Suknie z jedwabiu lub odpadów jedwabiu, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i halek)
-
Kod CN: 0303 54 - Makrele (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), zamrożone
-
Kod CN: 8702 90 11 - Pojazdy silnikowe do przewozu >= 10 osób razem z kierowcą, wyposażone w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 2 800 cm³, nowe (z wył. z silnikiem elektrycznym, jako silnikiem do napędu)
-
Kod CN: 7222 30 - Pozostałe sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, gięte na zimno lub wykończone na zimno i obrobione więcej lub nieobrobione więcej niż kute, lub kute, lub gięte na gorąco w inny sposób i obrobione więcej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0207 44 99 - Podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek)
-
Kod CN: 0208 90 60 - Mięso i jadalne podroby z reniferów, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 1302 20 10 - Substancje pektynowe, pektyniany i pektany, suche, w postaci proszku