0304 56 10 Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
Kod CN 0304 56 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5201 00 90 - Bawełna, niezgrzeblona ani nieczesana (z wył. higroskopijnej lub bielonej)
-
Kod CN: 0406 90 63 - Fiore Sardo i Pecorino, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej <= 47% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 1204 00 - Nasiona lnu, nawet łamane
-
Kod CN: 7006 00 - Szkło w arkuszach lub kształtach, nawet z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową, gięte, o obrobionych krawędziach, grawerowane, wiercone, emaliowane lub inaczej obrobione, ale nieobramowane ani nieoprawione w innych materiałach (z wył. szkła bezpiecznego, wielościennych elementów izolacyjnych ze szkła, szkła w postaci luster)
-
Kod CN: 5512 21 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 2204 21 88 - Samos i Muscat de Lemnos, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 6113 00 90 - Odzież z dzianin, impregnowana, powleczona, pokryta tworzywem sztucznym lub innymi materiałami (z wył. gumowanej i odzieży i dodatków odzieżowych dla niemowląt)
-
Kod CN: SEKCJA III - TŁUSZCZE I OLEJE POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO ORAZ PRODUKTY ICH ROZKŁADU; GOTOWE TŁUSZCZE JADALNE; WOSKI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO
-
Kod CN: 2905 16 20 - 2-Oktanol
-
Kod CN: 2827 59 00 - Bromki i tlenobromki (z wył. sodu, potasu i rtęci)